Учебный центр специалистов морского транспорта

Українська мова English language Русский язык

Мы на Facebook!
65014, г. Одесса
ул. Канатная 42, оф. 325
+380 (482) 35-81-13
+380 (48) 737-30-58
Факс +380 (482) 35-77-89

73003, г. Херсон
ул. Филиппа Орлика (9 января), 21/29
+380 (552) 49-61-62

FAIR WIND

 

 

Описание

Повар судовой

Державний орган, який схвалив підготовку

  • Інспекція з підготовки та дипломування моряків України.
  • Міністерство освіти та науки України.
  • Управління освіти та наукової діяльності в Одеській області державної адміністрації.
  • Науково-методична комісія "Морський та річковий транспорт" МОН України.

Вимоги до поступаючих на курс "Кухар судновий"

  • Професійно-технічна освіта.
  • Наявність диплома "Кухар" IV розряд.
  • Вік не менш ніж 18 років.
  • Паспорт громадянина України.
  • Стаж роботи у сфері громадського харчування не менше ніж 1 рік.

Програма курсу "Кухар судновий"

Загальнопрофесійна підготовка.

  • Обладнання пасажирських приміщень на судні.
  • Техніка особистого виживання, протипожежна безпека та боротьба з пожежею, перша медична допомога, особиста безпека та громадські обов'язки.
  • Організація праці бортпровідника.
  • Культура обслуговування пасажирів.
  • Іноземна мова.
  • Устрій судна та організація служби.
  • Охорона праці.

Професійно-практична підготовка.

Матеріально-технічне забезпечення

Тренажери:

  • Боротьба з пожежею.
  • Використання рятувальних засобів.
  • Тренажер особистого виживання.

Класи:

  • Устрій судна.
  • Рятувальні засоби.
  • Спецтехнології суднових кухарів.
  • Охорона праці.
  • Техніка особистого виживання на морі (рятувальні засоби, протипожежна безпека, надання першої медичної допомоги).

Група

5 - 10 слухачів.

Тривалість курсу "Повар судновий"

220 часов / 1,5 місяця.